Afbeelding
(Foto: Pixabay)

Fietsen proeven aan Mariahoeve

zaterdag 1 juni 2024 11:00 tot 16:00

Op zaterdag 1 juni is de gratis ProefParade fietstocht. Deelnemers volgen een bijzondere route langs drie groene oases in Mariahoeve. Samen gaan ze fietsend van tuin naar tuin (Vlindertuin, Voedselbos en Mariahof) om daar van het groen te genieten, terwijl er ook dans en muziek is, een workshop en een hapje/drankje.

Bij de Vlindertuin Reigersbergen spelen Bea en Martin Alvarez op de cello, is er een rondleiding, een workshop vlinderkaart maken en een bloemen/bijendansje door Dansatelier Den Haag. Bij Voedselbos Mariahoeve speelt Kaat op de accordeon, is er een rondleiding, een workshop armbandjes maken, een bos-bingo en een interactieve dans met Shelley. Bij Samentuin de Mariahof is er muziek van het KunstPost Ukelele orkest en KunstPost Sing along, een rondleiding, een workshop grafische werkplaats en Moskabouter, portrettekenaars Marie Louise en Reza en dans door Olivia en Salsa Prisiri. Bij alle locaties is een hapje en een drankje.

De dag is van 11.00 uur tot 16.00 uur en er is een startmoment om 11.00 uur en ook om 13.30 uur. Geef je op, neem je buren, familie en vrienden mee. Aanmelden via proefparade.nl. Deelname is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk.