Afbeelding
Foto: Dick Teske

Snuffelen op de vrijmarkt op Koningsdag

Algemeen

De Vrijmarkt mag weer op Koningsdag op 27 april. Daardoor zullen ook overal in Segbroek weer kleedjes met snuffelmarkten, muziek en andere activiteiten verschijnen. Doordat de maatregelen lang onzeker waren, zal niet op elke vertrouwde plek een koningsmarkt verschijnen. 

Voor activiteiten en rommelmarkten kunnen bewoners onder meer hun hart ophalen in de Bosjes van Pex (parkeerplaats op de Evert Wijtemaweg bij de speeltuin), de Frederik Hendriklaan, het Koningsplein in het Regentessekwartier, het Newtonplein in het Valkenboskwartier, de Piet Heinstraat in het Zeeheldenkwartier en de Reinkenstraat in Duinoord. Natuurlijk zijn ook in het Centrum en op Scheveningen vele marktjes te vinden. In de Fahrenheitstraat en op de Thomsonlaan is er dit jaar geen Vrijmarkt. 

De Koningskermis staat zoals altijd weer tot en met 27 april aanstaande op het Malieveld. Ook de kinderkermis op de Frederik Hendriklaan is er weer van 22 april tot en met 5 mei. Wie zich de avond ervoor alvast wil warmdraaien voor het Oranjefeest, die kan de nacht ervoor naar op 26 april het gratis The Life I Live festival.

Meest gelezen

De Segbroeker van deze week