Mient, bestrating
Mient, bestrating Foto: SvT

Nieuw asfalt voor delen Mient en Loosduinseweg

Algemeen

Het einde van de werkzaamheden rond de aanleg van nieuw asfalt op de Mient, tussen de Kamperfoeliestraat en de Laan van Eik en Duinen, is in zicht. Ondertussen starten op andere locaties asfalteringswerkzaamheden.

Nog tot en met vrijdag 22 juli zal er geasfalteerd worden op de Mient, waarna de weg weer vrijgesteld zal worden voor al het verkeer. Naast het nieuwe asfalt behoorden het opnieuw bestraten van de parkeerplekken en het aanleggen van een nieuwe inrit naar het parkeerterrein ook tot de werkzaamheden.

Daarmee zijn nog lang niet alle wegwerkzaamheden in Segbroek achter de rug. Ook de Loosduinseweg, tussen de Noord-West Buitensingel en de Regentesselaan, krijgt nieuw asfalt. Het gaat alleen om de weghelft richting Loosduinen, waar het wegdek in slechte staat verkeerd. De rijbaan krijgt nieuw asfalt met daarin meetpunten die meten hoeveel auto’s er voor het verkeerslicht staan.

Het werk gebeurt in twee delen en zal voornamelijk in de avonden en nachten plaatsvinden. De verwachting is dat het werk op 26 juli is afgerond. Autoverkeer rijdt om via de Noord-West Buitensingel, Groot Hertoginnelaan en Valkenboslaan.

Meest gelezen

De Segbroeker van deze week