Afbeelding
Foto: JvC

Metalen hek gestolen vanaf de Houtrustweg

Algemeen

Soms worden er dingen gestolen waarvan je denkt: ‘Wat moeten ze daar nou weer mee?’. Precies dat is het geval op de Houtrustweg, waar binnen korte tijd twee stukken van het nieuw geplaatste hekwerk werden gestolen.

De agenten van het basisteam Segbroek merkten vorige week op dat er wederom een stuk van het hekwerk naast het nieuw aangelegde voetpad langs de Houtrustweg is verdwenen. “Voor de tweede keer. Het gaat om circa 20 meter per locatie”, aldus de politie.

Het gaat om delen van het hekwerk dat stond tussen de Sportlaan en de Laan van Poot. Er zijn verder weinig sporen te zien, van hoe het hek precies is gedemonteerd en weggehaald. Het lijkt erop dat de dieven toch enige tijd bezig zijn geweest om de stukken los te maken van het achtergebleven hekwerk.

De politie vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben om een mail te sturen naar segbroek@denhaag.nl of bureau Segbroek te contacten via telefoon: 0900-8844. Ook als u anderszins informatie heeft met betrekking tot deze zaak kunt u contact opnemen.

Meest gelezen

De Segbroeker van deze week