Afbeelding
Foto: Buurtkamer Notenbuurt

Buurtfeest in de Notenbuurt na onderhoudswerkzaamheden

Algemeen

Na ongeveer twee jaar is het onderhoudswerk aan de woningen in de Notenbuurt klaar. Om dat te vieren, bood Staedion een buurtfeest aan voor de bewoners. Er waren allerlei activiteiten, er was eten en drinken en er werd een mozaïekbankje onthuld.

Tijdens de renovatie is het achterstallig onderhoud van de woningen aangepakt. Lydia Coelman, bewoner van de Notenbuurt: “We hebben onder andere dubbele ramen gekregen, de keuken en badkamer zijn vernieuwd en de vloeren zijn hersteld.”

Om te vieren dat de werkzaamheden klaar waren, bood Staedion de bewoners een buurtfeest aan. Er was gratis eten en drinken en er waren allerlei activiteiten. Lydia: “We hadden mooi weer en alles was super geregeld. Er was een springkussen voor de kinderen, er stonden allerlei kraampjes en er was livemuziek van de huisband van de Notenbuurt, The Key.”

Steadion heeft ook een mozaiekbankje in de wijk laten plaatsen, dat tijdens het feest onthuld werd. Eigenlijk zou dat door de burgemeester gedaan worden, maar die was verhinderd.

Meest gelezen

De Segbroeker van deze week