Afbeelding
Foto: Valerie Kuypers

Deel ideeën voor wijkbudget Vruchtenbuurt

Algemeen

Aanstaande zaterdag vindt, van 14.00 tot 16.00 uur, de kick-off bijeenkomst plaats van het wijkbudget Vruchtenbuurt bij de kruising van de Vlierboomstraat en de Appelstraat. Bewoners van de Vruchtenbuurt kunnen de mogelijkheden en ideeën aandragen voor het wijkbudget van 30.000 euro voor de Vruchtenbuurt.

Heeft u een goed plan voor uw wijk? Misschien is het binnenkort wel mogelijk om dit uit te voeren. Het Wijkberaad Vruchtenbuurt en medewerkers van het stadsdeel Segbroek gaan 12 november graag met buurtbewoners in gesprek over de mogelijkheden. Het stadsdeel Segbroek geeft 30.000 euro aan haar bewoners om mooie plannen voor de Vruchtenbuurt uit te voeren. 

Meedoen kan door zelf een plan in te dienen en/of te stemmen op plannen van medebewoners. Alle plannen zijn welkom, ook kleine en goedkope plannen. Iedere bewoner van 10 jaar en ouder mag ideeën indienen via de website of op papier in de speciale wijkbudget brievenbus. Deze opvallende bus staat tijdens de indienperiode op diverse plekken in de Vruchtenbuurt.

Tot en met 15 december kunt u de plannen indienen en tot en met 22 december kunt u op de plannen stemmen. Plannen gaan door naar de volgende ronde bij minimaal 25 likes op 22 december. De gemeente controleert daarna of de plannen kunnen worden uitgevoerd. 

Meest gelezen

De Segbroeker van deze week