Afbeelding
Foto: PR

Lampionnenoptocht in de Vruchtenbuurt

Algemeen

Op vrijdag 11 november organiseert Winkelcentrum De Vruchtenbuurt van 17.30 tot 19.00 uur alweer de elfde editie van de jaarlijkse lampionnentocht en koopavond in de wijk: een gezellige lichtjestocht langs ondernemers uit de buurt.

Het verzamelpunt is op de hoek van de Appelstraat met de Thorbeckelaan en de lampionnen worden ter plekke uitgedeeld aan de kinderen bij café restaurant Hollandaise. Om afval te verminderen en plastic op straat te voorkomen, kunnen de lampionnen na afloop worden ingeleverd bij lunchroom Op de Hoek, waar ze zullen worden bewaard tot de volgende editie. Natuurlijk mogen kinderen ook hun eigen lampionnen meenemen.

Op de poster, die in de wijk hangt, kunnen kinderen zien bij welke ondernemers ze snoepjes kunnen verdienen door te zingen en waar er lekkere warme choco te halen is. Kinderen, die de hele route afleggen, kunnen aan het einde van de avond met een buit van maar liefst 29 soorten snoep huiswaarts keren. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Voor meer informatie, zie de Facebookpagina van Winkelcentrum De Vruchtenbuurt.