Afbeelding
Foto: Luka de Kruijf

Hondius genomineerd voor Openbare Ruimte Prijs

Algemeen

De Krajicek Playground Hondius, aan de Hondiusstraat, is door de vakjury genomineerd voor de tweede editie van de Haagse Openbare Ruimte Prijs (HOP) 2022. 

Het Playground Hondius was de eerste Krajicek Playground in Nederland en is onlangs volledig vernieuwd. Naast ruimte om te sporten en spelen zijn bomen, planten en zitgelegenheden toegevoegd. De vernieuwing wordt compleet met de bouw van een nieuw buurthuis waar begin volgend jaar mee wordt gestart. 

De nieuwe Playground Hondius is ontstaan uit samenwerkingsoverleg tussen verschillende partners, waaronder ook veel partijen in de buurt en de gemeente. Het is nu een multifunctioneel plein waar bewegen, ontmoeten én vergroenen samengaan. Felle kleuren zorgen voor een blije en frisse uitstraling.

De tweede editie van de Haagse Openbare Ruimte Prijs zet initiatieven van bewoners, stadmakers en ondernemers in de openbare ruimte in het zonnetje. Winnaars van de juryprijs en publieksprijs ontvangen 500 euro om de plek nog interessanter te maken. Stem op je favoriet via de website:
www.platformstad.nl.