Afbeelding
Foto: PR

Verloot je Boompje gaat weer daverend van start

Algemeen

Verloot je Boompje gaat dit jaar in samenwerking met de gemeente weer groots uitpakken.

Wat jaren geleden als een kleine pilot begon om kinderen in de kerstvakantie kerstbomen te laten rausen, is uitgegroeid tot een grootse activiteit in de wijken van zeven Haagse stadsdelen, waaronder Segbroek

Vanaf vandaag tot en met zondag 8 januari aanstaande zijn alle inleverpunten geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. Met uitzondering van 31 december en 1 januari, dan zijn de inleverpunten gesloten. In het stadsdeel Segbroek vind je de inleverpunten op het Koningsplein, Thomsonplein, de Goudsbloemlaan, het Eiberplein, Pomonaplein, Kamperfoelieplein en het Newtonplein. 

Kinderen verdienen voor elk ingeleverde kerstboom, één sticker en één lootje. Elke sticker staat gelijk aan een waarde van 50 cent en een volle spaarkaart met tien stickers kan bij de inleverpunten worden verzilverd.  

Kinderen die in de wijk opzoek zijn gegaan naar kerstbomen, kunnen extra lootjes verdienen door foto’s te maken van grofvuil op straat. Deze melding geeft de organisatie door aan de gemeente.

Als extra dank aan alle kinderen die geholpen hebben om de straten weer kerstboomvrij te maken, kunnen zij met de verdiende lootjes kans maken op extra prijzen die gesponsord zijn door lokale ondernemers. Naast de stedelijke hoofdprijs, een Playstation 5, is er per stadsdeel een Meta Quest 2 te winnen!

Op zondag 15 januari om 18.00 uur is de publicatie van de trekking online te zien via de website van Verloot Je Boompje. Hier vind je ook alle verdere informatie over de actie.