Afbeelding
Foto: PR

Een tatoeage met een bijzonder verhaal

Algemeen

Op 22 december keken de medewerkers van snackbar Koemans aan de Fahrenheitstraat verrast op, toen vaste gast Ricardo een tatoeage van het logo van de zaak op zijn schouder liet zien. Na wat initiële verwarring, bleek het echter niet om een plakplaatje te gaan, maar om een heuse tattoo met een bijzonder verhaal erachter.

Ricardo, 53 jaar oud, kwam voorheen jaren met zijn vrouw op zondagen bij Koemans een kroketje eten, voor het personeel was hij dan ook geen vreemde meer. Toen zijn vrouw na een jarenlang huwelijk bij hem wegging, was Ricardo volledig uit het veld geslagen. Zelfs zijn bezoeken bij zijn favoriete snackbar liet hij regelmatig stilletjes voorbijgaan.

Toen de dames van Koemans opmerkten dat Ricardo steeds vaker zijn vaste zondagbezoek aan zich voorbij liet gaan, ontfermden zij zich over Ricardo en haalden hem over om toch eens wat vaker langs te komen. Die aandacht en steun heeft hem erdoorheen geholpen, vertelt Ricardo. Inmiddels kan hij ook weer lachen en leuke dingen ondernemen. De tatoeage is voor hem dan ook een manier om zijn waardering te laten zien. De eigenaar van Koemans laat weten zeer vereerd te zijn dat het logo van zijn zaak vereeuwigd is op de rug van Ricardo.