Afbeelding
Foto: Gemeente Den Haag

Het Buurtbakkie komt naar ReVa

Algemeen

Woensdag 19 en dinsdag 25 april gaan medewerkers van stadsdeel Segbroek met het Buurtbakkie de wijk in. Om met bewoners koffie te drinken én in gesprek te gaan over de wijk ReVa. Voor de kinderen zijn er kleurplaten, die meteen ingekleurd én ingeleverd kunnen worden. De mooiste kleurplaat wint natuurlijk een heel mooie prijs. 

De medewerkers van Segbroek praten graag met bewoners en ondernemers verder over de resultaten van de bewonersvragenlijst van de wijk ReVa. In de vragenlijst hebben bewoners de volgende onderwerpen het meest genoemd: verkeer, woningen in ReVa, veiligheid, geld, en een groene, schone en sociale wijk. De medewerkers horen hier graag meer over. Wat wordt er als prettig of juist minder prettig ervaren? Welke dingen zouden mensen graag aangepast zien, of juist graag zo laten?

Kinderen kunnen meedoen met een kleurwedstrijd en daarmee een waardebon winnen van de speelgoedwinkel. De kleurplaten worden niet alleen uitgedeeld bij het Buurtbakkie, maar ook via de scholen, wijkcentrum De Regenvalk en de bibliotheek. Inleveren kan tot en met 20 mei bij de Jumbo, de bibliotheek en wijkcentrum De Regenvalk. Op 30 mei worden de winnaars bekend gemaakt.

Op 19 april staat het Buurtbakkie van 14.00 tot 15.30 uur op en rondom het Regentesseplein, op 25 april van 13.30 tot 14.30 op het Newtonplein en van 15.00 tot 16.00 uur bij wijkpark De Verademing.

Meest gelezen

De Segbroeker van deze week