Afbeelding
Foto: PR

De Fahrenheit maakt zich op voor het Segbroekfestival

Ondernemend

Hij komt er weer aan: Het Segbroekfestival, een dag vol leuke activiteiten, spellen, gezellige kramen, muziek en nog veel meer. Op zaterdag 25 juni, van 10.00 tot 17.00 uur, is het zover.

Winkelgebied De Fahrenheit (Fahrenheitstraat, Thomsonlaan en Thomsonplein) wordt in een aantal verschillende pleinen verdeeld. Zo waan je je Max Verstappen op het Formule 1-plein, kun je los op het Kidsplein en haal je je ‘blog/vlog-skills’ naar boven op het Social media-plein.

Slenter langs de verschillende kramen en shop iets leuks voor jezelf of iemand anders. Plof neer op een van de vele terrasjes en geniet van een lekker drankje of hapje. De ondernemers hebben er zin in! Zij zijn in volle voorbereiding, noteer jij het Segbroekfestival ook alvast in je agenda?

Vereniging BIZ Winkelgebied De Fahrenheit is een bedrijveninvesteringszone (BIZ) waarbij alle in het winkelgebied De Fahrenheit gevestigde ondernemers gezamenlijk (collectief) investeren in de kwaliteit van hun bedrijfsomgeving. De BIZ is dus vóór en dóór ondernemers.

Meest gelezen

De Segbroeker van deze week