Afbeelding
Foto: DS

Na 36 jaar afscheid van Drogisterij De Vlierboom

Ondernemend

Aanstaande dinsdag heropent Drogisterij de Vlierboom, aan de Vlierboomstraat als DBB-Drogist. De drogisterij was jarenlang in handen van Its en Wilma van der Lely. Zij nemen afscheid na 36 jaar zelfstandig drogist. Op zaterdag 29 oktober van 14.00 tot 18.00 uur is er een middag van afscheid van het drogistenpaar.

De drogisterij in de Vlierboomstraat is sinds de jaren ‘60 een begrip in de Vruchtenbuurt en staat bekend om het goede advies op het gebied van gezondheid en verzorging en de persoonlijke aandacht voor de klant. De drogisterij werd geopend onder de naam ‘Drogist de Salamander’. In 1997 werd de winkel overgenomen door Its en Wilma van der Lely en nu, op 1 november 2022, geven zij het stokje door aan Johanna Castro Ordonez, eigenaresse van de Drogisterij de Salamander aan de Hoytemastraat. Its en Wilma nemen niet compleet afscheid van de drogisterij, zij zullen er nog een paar dagen in de week werkzaam zijn.

Met de keuze voor DBB-Drogist kan het team van Drogisterij de Vlierboom de buurt met 23.770 inwoners nog beter adviseren. Met de vernieuwde uitstraling, de specialistische kennis en het enthousiasme voor het vak, gecombineerd met het onderscheidend vermogen van DBB-Drogist, ziet het team van Drogisterij de Vlierboom de toekomst positief in.

Meest gelezen

De Segbroeker van deze week