Afbeelding
Foto: PR
Advertorial

DuOOptiek: elk oog is uniek

Ondernemend

Bij aankoop van een zonnebril op sterkte ontvang je in de actieperiode van 6 juni tot en met 24 juni een gratis irisfoto cadeau ter waarde van 99 euro bij DuOOptiek in Den Haag. De foto kun je laten maken op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni, tijdens het jaarlijkse Fahrenheit Festival.

Mark Krahmer: “Het mooie van het iris-evenement is dat we ook echt kunnen laten zien dat elk oog uniek is. Het sluit naadloos aan op de filosofie van onze glasleverancier Rodenstock ‘Because every eye is different’. Met onze winkelapparatuur zoals de DNEye® Scanner, leggen we de biometrische, unieke parameters vast van elk oog, zoals ooglengte, sterkte van het hoornvlies, diepte van de voorste oogkamer en de grootte van de pupil in verschillende lichtomstandigheden. Deze exacte parameters verwerken we in de B.I.G. EXACT® biometrische glazen.” 

‘’Het Iris Fotoshoot event is echt de perfecte manier om de ogen op een leuke manier onder de aandacht te brengen. Het is niet zomaar een campagne, maar eentje waarbij je echt de emotie raakt en iets teweegbrengt. De foto’s die we vastleggen, maken veel los. Naast dat men het heel interessant vindt om een ingezoomd beeld van het oog te zien, kijken we samen met de consument naar zijn of haar unieke iris. Wat maakt jouw oog nou zo mooi en bijzonder?”

‘’De foto’s worden een klein beetje bewerkt om juist die unieke details uit te lichten. Zoals bijvoorbeeld de verkleuringen of de structuur van de iris. Uiteindelijk wordt de foto afgedrukt en in een handig bewaarmapje meegegeven als uniek souvenir voor thuis. Als kers op de taart bieden we naast een gratis foto ook nog eens een superleuke winactie aan, waarbij we een creatief kunstwerk van het unieke oog verloten onder de bezoekers die een foto hebben laten maken”, aldus Mark Krahmer van DuOOptiek in Den Haag.