Nomineren voor Onbeperkt070-prijs

Voorall, dé belangenorganisatie voor Hagenaars met een beperking, organiseert dit jaar voor de 7e keer de Onbeperkt070-prijs. Inwoners, organisaties en bedrijven kunnen weer goede voorbeelden voor het verbeteren van de toegankelijkheid in Den Haag insturen. Er is een prijs te winnen van € 5.000. Een onafhankelijke jury bepaalt welke inzending wint.

Hagenaars met een beperking willen op dezelfde wijze als ieder ander meedoen in de stad. Om gelijkwaardig mee te kunnen doen, is een toegankelijke stad onmisbaar. Dit betekent dat de openbare ruimte, gebouwen, activiteiten en voorzieningen in de stad voor iedereen goed toegankelijk moeten zijn. En dat is helaas nog niet het geval.

Activiteiten

Om Hagenaars warm te maken om mee te doen aan de prijsvraag worden diverse activiteiten in de stad georganiseerd. De organisatoren hopen net als vorig jaar weer ongeveer 25 bruikbare ideeën te ontvangen.
Alle plannen, klein en groot, zijn welkom. Haagse inwoners mogen wensen indienen om hun buurt toegankelijker te maken, maar ook organisaties en ondernemers met concrete projecten mogen meedoen. Vanaf dit jaar mag ook een idee namens iemand anders worden genomineerd.
De initiatieven en ideeën kunnen tot 16 mei gemaild worden naar: onbeperkt070@voorall.nl. Kijk voor meer informatie of om inspiratie op te doen op www.onbeperkt070.nl.