Er zijn verschillende workshops.
Er zijn verschillende workshops. (Foto: Alyssa van Heyst)

Vitaliteitsdagen in Escamp

De Vitaliteitsdagen Den Haag vinden op zaterdag 6 april plaats in WHZ Waterhof, Polanenhof 130. Bezoekers kunnen van 10.00 tot 16.00 uur deelnemen aan verschillende activiteiten rondom vitaliteit en gezondheid.

De Vitaliteitsdagen zijn bedoeld voor inwoners van Den Haag. Ze krijgen inzicht in hun huidige gezondheidssituatie, kunnen vragen stellen aan deskundigen en informatie krijgen over een gezonde leefstijl. Een dag bestaat uit drie onderdelen: de gezondheidsmarkt, informatiemarkt, en de beweegworkshops. Deelnemers kunnen gratis hun gezondheid laten checken door de Vitaliteitsbegeleiders en andere professionals, en meedoen aan verschillende beweegworkshops. Zo kunnen deelnemers hun saturatie, balans, bloeddruk, cholesterol en nog veel meer laten testen. Ook krijgen ze informatie over het sport-en beweegaanbod in Den Haag. 

Deelnemers kunnen gratis hun gezondheid laten checken

De Vitaliteitsdagen zijn opgedeeld in drie blokken In die blokken kunnen bezoekers deelnemen aan verschillende workshops en presentaties. Het blokkenschema ziet er als volgt uit: blok 1 van 10.00 tot 12.00 uur, blok 2 van 12.00 tot 14.00 uur en blok 3 van 14.00 tot 16.00 uur.

De Vitaliteitsdagen vinden in een later stadium ook plaats in stadsdeel Segbroek, Loosduinen, Laak, Scheveningen en in het Centrum. De Vitaliteitsdag van Segbroek vindt plaats op 30 mei en de Vitaliteitsdag van Laak op zaterdag 22 juni.

Aanmelden en informatie

Aanmelden voor een Vitaliteitsdag kan via www.sportiefplus.nl/aanmelden

Voor meer informatie: www.sportiefplus.nl/aanmelden. Of neem contact op met S. Stam via tel. 06-28541894 of mail s.stam@sportiefplus.nl.