Huiswerk kan bij deze cursus ook  tijdens de lessen worden behandeld.
Huiswerk kan bij deze cursus ook tijdens de lessen worden behandeld. (Foto: pr)

'Dutch for Busy People' bij TaalTaal

Wil je graag Nederlands leren, maar heb je geen tijd voor huiswerk omdat je te druk bent met je werk, je gezin, je sportclub én je favoriete Netflix serie, dan heeft TaalTaal dé oplossing: Dutch for Busy People. 

Bij Taleninstituut TaalTaal in Scheveningen kun je het hele jaar door, zes dagen per week, de leukste taalcursussen volgen op dagen en tijden waarop het jou uitkomt. Er blijft alleen één dingetje dat knaagt en dat is...huiswerk! Om vooruit te komen, is het natuurlijk belangrijk om regelmatig, het liefst dagelijks, met de taal bezig te zijn en om je huiswerk te doen. In de praktijk is het helaas vaker regel dan uitzondering dat huiswerk maken gewoon echt niet lukt, vanwege drukte op het werk of kinderen die graag papa of mama als klimrek gebruiken, waardoor deze zich niet even rustig over de lesstof kan buigen.

Voor die mensen die eigenlijk niet toekomen aan huiswerk maken, biedt TaalTaal nu 'Dutch for Busy People' aan. Deze cursus onderscheidt zich van andere cursussen Nederlands door een combinatie van een hoge frequentie van lessen (2 x 2 uur les per week) én een ontspannen tempo van in totaal 10 weken waarbij huiswerk ook gewoon tijdens de lessen kan worden behandeld. 'Sorry, ik had wéér geen tijd voor mijn huiswerk' en de bijbehorende 'huiswerkschaamte' behoren bij 'Nederlands for Busy People' dan ook tot het verleden. 'Dutch for Busy People' wordt aangeboden voor verschillende niveaus. Cursisten kunnen kiezen uit fysieke lessen bij TaalTaal of online lessen. Meer informatie: https://taaltaal.nl/cursus/nederlands. 

Vanwege het rustige tempo, blijft er misschien zelfs wel tijd over voor één van de vele andere leuke taalcursussen die eind april weer van start gaan.  

Het taleninstituut in Scheveningen heeft voor mensen die niet te 'busy' zijn of een van de andere talen leren zoals Engels, Spaans, Frans, Italiaans of Japans willen leren, een ruim aanbod. Kijk voor meer informatie op: https://www.taaltaal.nl/cursussen.php. Op 10 en 13 april zijn er weer open dagen met volop informatie. Of vraag alvast een intake aan op: https://taaltaal.nl/intake. Stuur voor meer informatie een e-mail naar: info@taaltaal.nl of bel naar tel. 070-3226091.