ADO-clinic bij Graaf Willem II VAC

Sport
Cato Pijnacker Hordijk.
Cato Pijnacker Hordijk. (Foto: E. DE WIT)

Meiden tussen de 8 en 13 jaar kunnen meedoen aan een voetbalclinic bij Graaf Willem II VAC. Deze wordt van 13.00 tot 14.30 uur op woensdag 15 mei op De Roggewoning gehouden.

Graaf Willem II VAC heeft een grote meiden- en vrouwenafdeling van ongeveer 250 leden, 15 meidenteams (plus meiden die bij de jongens meespelen) en een ambitieus Vrouwen-1 team. Graaf Willem II VAC is daarmee 1 van de grootste en succesvolste meiden- en vrouwenclubs in de regio. Het clubhuis is nieuw en ze hebben een officieel partnerschap met ADO Den Haag Vrouwen. Verschillende meiden die bij deze club zijn begonnen, spelen nu in teams bij ADO Den Haag, zoals Cato Pijnacker Hordijk, die als verdediger tot de selectie van ADO Den Haag Vrouwen hoort.
De voetbalclinic is gratis en ervaring is niet nodig, enthousiasme is voldoende.
Bij interesse in de ADO meiden voetbalclinic bij Graaf Willem II óf in een gratis proeftraining kunnen belangstellenden zich zo spoedig mogelijk aanmelden, onder vermelding van je naam en leeftijd, bij meidencoordinator-onderbouw@graafwillem.nl.
ADO meiden voetbalclinic:
Leeftijd: meiden van 8 tot en met 13 jaar Datum: woensdag 15 mei 2024Tijdstip: van 13.00 tot 14.30 uur. Adres: Sportpark De Roggewoning, Buurtweg 123 in Wassenaar.