Try-outs Prinsjescabaret in PePijn: ‘Fijn dat we onze teksten kunnen loslaten op publiek’

Uitgaan
Sanne Wallis de Vries en Patrick Nederkoorn zijn voor het eerst als duo ambassadeur van Prinsjescabaret
Sanne Wallis de Vries en Patrick Nederkoorn zijn voor het eerst als duo ambassadeur van Prinsjescabaret (Foto: Anne van Zantwijk)

Het jaarlijkse Prinsjescabaret vindt rond de derde dinsdag van september plaats in Diligentia. Dit jaar worden er voor het eerst leesvoorstellingen en try-outs gespeeld in Theater PePijn. 

Tijdens Prinsjescabaret nemen cabaretiers op humoristische wijze het politieke jaar door. Cabaretiers Sanne Wallis de Vries en Patrick Nederkoorn zijn voor het eerst als duo ambassadeur van Prinsjescabaret. Owen Schumacher, bekend van onder andere ‘Kopspijkers’ en ‘Koefnoen’, is dit jaar gastspeler en medeschrijver. “Het is fijn dat we voorafgaand aan de reguliere voorstellingen onze teksten kunnen loslaten op publiek, die op hun beurt een exclusief kijkje in de keuken krijgen”, aldus Sanne. “Zo weten we beter wat wel en niet werkt en welke kant het dus op moet gaan”, vult Patrick aan, “en dat is zeker in dit uitzonderlijke politieke jaar geen overbodige luxe.”
De leesvoorstellingen vinden plaats op 21 en 22 juni en de try-outs staan op 3 en 10 september op het programma in Theater PePijn, waar plek is voor zo’n honderd bezoekers. Van 14 tot en met 17 september is Prinsjescabaret te zien in Diligentia.
Kaarten voor de leesvoorstellingen van Prinsjescabaret kosten 15 euro per stuk. Voor €17,50 kunnen bezoekers de try-outs bijwonen. De reguliere voorstellingen zijn te bezoeken vanaf 30 euro per ticket. Kijk voor meer informatie en tickets op www.diligentia-pepijn.nl/prinsjescabaret.
Prinsjescabaret is onderdeel van het Prinsjesfestival.

Meer informatie over het programma op de website www.prinsjesfestival.nl.